گوناگون
اندیشه سبز خزر۹:۰ - ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۷ خرداد

به گزارش دیجیاتو، فناوری ۵G هنوز در کشورهای زیادی فراگیر نشده و آمارها از وجود ۲۲۰ میلیون کاربر در سال ۲۰۲۰ خبر می‌دهد. با این حال، پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۵۰۰ میلیون نفر تا پایان امسال به این فناوری مجهز شده باشند.
به گزارش شرکت اریکسون، تا پایان سال ۲۰۲۱ حدود ۵۸۰ میلیون مشترک ۵G در سراسر دنیا وجود خواهد داشت. این رقم از افزایش دو برابری تعداد کاربران ۵G خبر می‌دهد. همچنین، انتظار داریم که تا پایان ۲۰۲۶ حدود ۴۰ درصد از مشترکان شبکه‌های موبایلی یعنی ۳.۵ میلیارد مشترک، کاربر ۵G شوند.
این شرکت سوئدی می‌گوید مالکان سرویس‌های ۵G به‌طور میانگین ماهانه بیش از ۱۰ گیگابایت اینترنت مصرف می‌کنند. مصرف ترافیک شبکه‌های موبایلی در بازه زمانی سه‌ماهه نخست ۲۰۲۰ و سه‌ماهه نخست ۲۰۲۱ حدود ۴۶ درصد رشد داشته است.
«پاتریک سروال»، مدیر بازاریابی راهبردی اریکسون می‌گوید: «فراگیری ۵G به وضوح در حال وقوع است. به‌رغم همه‌گیری ویروس کرونا و آن‌چه که ممکن بود از سیر تکامل این فناوری انتظار داشته باشید، خلافش ثابت شده است. فکر می‌کنم همه متوجه نیاز به این فناوری جدید شده‌اند.» او مدعی است که هر روز ۱ میلیون نفر به مشترکان ۵G در سراسر دنیا اضافه می‌شود.
تاکنون بیش از ۱۶۰ سرویس‌دهنده در دنیا از ۵G پشتیبانی می‌کنند و بیش از ۳۰۰ تلفن هوشمند با این فناوری سازگارند. به عقیده سروال، کمبود جهانی تراشه بر فراگیری ۵G تاثیری نداشته است. او می‌گوید: «ما شاهد کمبودی مشابه آن‌چه در سایر صنایع مثل صنعت خودرو، رخ داد، نبودیم. اکثر شرکت‌ها توانستند سهم خود را از قطعات باندپایه و RF به دست بیاورند، این یعنی تاثیر کمبود تراشه بر صنعت ما بسیار محدود بوده است.»
چین همچنان از نظر تعداد کاربران شبکه ۵G پیشتاز است و پیش‌بینی شده که تعداد کاربران ۵G در این کشور تا پایان ۲۰۲۱ به ۴۰۴ میلیون نفر برسد. افزون بر این، کره جنوبی و ژاپن هم از جمله پرکاربرترین کشورها در زمینه ۵G هستند. به باور سروال، آمریکای شمالی و کشورهای حوزه خلیج فارس هم با یک تا دو سال تاخیر سهم خود را از شبکه ۵G به دست می‌آورند. آمریکای شمالی تا پایان ۲۰۲۱ احتمالا ۶۰ میلیون مشترک ۵G خواهد داشت.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه