تکنولوژی
اندیشه سبز خزر۹:۱۸ - ۱۳۹۵ چهارشنبه ۸ دي

مترجم: مریم طاهری
امروزه برنامه‌های ویرایش عکس از اپلیکیشن‌های لازم به حساب می‌آیند. در اینجا ۲۰ اپلیکیشن برتر را معرفی میکنیم.
طبق آمار بدست آمده روزانه بیش از ۳۵۰ میلیون عکس در فیس‌بوک و ۹۵ میلیون عکس در اینستاگرام به اشتراک گذاشته می‌شود. طبیعتا همه‌ی ما دوست داریم عکس‌هایی که با خانواده و دوستانمان به اشتراک میگذاریم ، خوب و با کیفیت به نظر بیایند. به همین دلیل، برنامه‌های ویرایش عکس از محبوبیت بالایی در بین کاربران برخوردار هستند.
در هر اپلیکیشن ویرایش تصویر، ابزارهای زیادی مانند فیلتر، روشنایی و برش وجود دارد؛ اما در این میان باید بررسی کرد که کدام برنامه گزینه‌های بهتری ارائه می‌دهد. ۲۰ اپلیکیشنی که در ادامه معرفی می‌ کنیم، جزو بهترین برنامه‌های ویرایشگر عکس هستند و می‌توانید آن‌ها را برای دانلود مد نظر قرار دهید.

Adobe Photoshop Express (iOS/Android/Windows Phone)

ادوب فتوشاپ اکسپرس ابزارهای ویرایشی و فیلترهای پیشرفته‌ی زیادی برای ویرایش تصاویر دارد. این اپلیکیشن مجهز به ابزارهایی مانند برش (Crop)، صاف کردن (Straighten)، چرخاندن (Rotate)، قرینه‌سازی (Flip)، رنگ (Color)، تصحیح قرمزی چشم (Red Eye Removal)، ته‌رنگ (Hue)، روشنایی (Brightness) و تراز سفیدی (White Balance) است. ضمن اینکه فتوشاپ اکسپرس فیلترهایی مانند ویبرانت (Vibrant)، سوپرپانچ (Superpunch) و گلو (Glow) دارد. علاوه بر این‌ها با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید به تصاویر خود مرز بدهید و به آن‌ها فریم اضافه کنید.

AutoDeskPixlr (iOS/Android/Windows/Mac)

اتودسک پیکسلر یک ویرایشگر عکس رایگان است که بیش از ۲ میلیون افکت، پوشش و فیلتر دارد. با استفاده از این برنامه می‌توانید کلاژهای عکس و پس‌زمینه ایجاد کنید. گزینه‌ی Auto Fix در این برنامه قابلیت توازن رنگ‌ها را فراهم می‌کند. ضمن اینکه می‌توان چندین عکس را در یک لایه قرار داد و با هم ترکیب کرد. علاوه بر این‌ ها، پیکسلر این امکان را به کاربر می‌دهد که تصاویر خود را در قالب نقاشی مدادی و طراحی‌ جوهری درآورد. برای افزایش کیفیت عکس‌های سلفی می‌توانید لکه‌ها و قرمزی چشم‌ها را حذف و دندان‌ها را سفید کنید. افزودن شرح تصویر (کپشن) و قرار دادن متن روی عکس از دیگر قابلیت‌های این برنامه می باشد.

Camera+ (iOS)

کمرا پلاس ابزارهای حرفه‌ای زیادی برای ویرایش تصاویر دارد. یکی از ابزارهای این برنامه Stabilizer است که به شما کمک می‌کند تصاویری دقیق بگیرید و آن‌ها را تا 6برابر زوم کنید. یکی از بهترین گزینه‌های این برنامه، Clarity است که باعث می‌شود عکس‌های گرفته‌ شده در نور کم وضوح بالایی داشته باشند. حالت‌ های پیش‌ فرض مثل Food، Sunset، Portrait و Beach می‌توانند در ارائه‌ی تنظیمات بهتر به شما کمک کنند.
در هنگام کار با Camera+ پیشنهاد می‌شود حالت Horizon Level را فعال کنید تا از کج شدن عکس‌ ها جلوگیری کند. گزینه‌هایی مانند افکت‌ ها، ابزار براش (Brushing)، لایه‌بندی (Layering)، تراز سفیدی (White Balance)، حذف قرمزی چشم (Red Eye Removal)، کاهش روشنایی (Vignette) و تن (Tone) از دیگر ابزارهای موجود در این برنامه هستند.

Camera360 (iOS/Android/Windows)

برنامه‌ی کمرا 360 بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. این برنامه محبوبیت زیادی در کشورهای آسیایی دارد و تاکنون توسط چندین چهره‌ی معروف تأیید شده است. ۲۰۰ فیلتر در این اپلیکیشن فعال است و شما می‌توانید با استفاده از افکت‌های زنده‌ی چهره و استیکرهای موجود در برنامه، عکس‌های خلاقانه‌ای ایجاد کنید.

Darkroom (iOS)

دارک روم یک ابزار ویرایش عکس است که هر آنچه انتظار دارید را داراست. جدا از ابزارهای مرسوم ویرایشی مانند برش (Crop)، روشنایی (Brighten) و دیگر فیلترها، با استفاده از این برنامه می‌توانید منحنی‌ ها، رنگ ها و تن‌ ها را تنظیم کنید. ضمن اینکه به تعداد بی‌نهایت مرتبه می‌توان از گزینه‌ی Undo در این برنامه استفاده کرد. به خاطر داشته باشید که دارک روم می‌تواند از فیلترهای سفارشی پشتیبانی کند. یکی از بهترین قابلیت‌ های این اپلیکیشن، ویرایش تصویر بدون نیاز به واردکردن آن‌ها به برنامه است.

FaceTune (iOS, Android, Windows)

فیس تون یکی از برنامه‌های مهم در زمینه‌ی ویرایش عکس است. این برنامه به‌ منظور ویرایش عکس ‌های سلفی طراحی شده است.
FaceTune می ‌تواند لبخند چهره را عریض تر کند و دندان‌ها را روشن ‌تر نشان دهد. ضمن اینکه با استفاده از ابزارهای آن می‌ توان جوش‌ها، لک ‌ها، حلقه ‌های تیره‌ی زیر چشم و اثر قرمزی یا سفیدی چشم را حذف کرد. جایگزینی موهای خاکستری با دیگر رنگ ‌ها و مو گذاشتن برای سرهای بی‌ مو، از جمله کارهایی هستند که با فیس تون به‌ سادگی انجام می‌شوند. علاوه بر این، با امکانات موجود در این برنامه می‌ توان بخش ‌هایی از چهره مانند خط چانه، شکل بینی، رنگ لب ‌ها، رنگ گونه و سایه‌ی چشم را به‌ صورت دلخواه درآورد.

Font Candy (iOS)

همان‌طور که از نام این برنامه پیدا است، با فونت کَندی می‌توانید فونت‌های خلاقانه در کپشن عکس‌های خود ایجاد کنید.  اگر حوصله‌ی نوشتن ندارید، می‌توانید از متن‌ های از پیش آماده‌ شده در برنامه استفاده کنید. ضمن اینکه  فونت کندی ابزارهایی برای برش و تغییر اندازه هم در اختیار شما قرار می‌دهد. همان‌طور که در تصاویر نشان داده شده است، از این برنامه می‌توان در کاربردهای بازاریابی و گرافیک‌های مربوط به جشن عروسی استفاده کرد.

Flickr (iOS/Android)

از سال ۲۰۰۴ فلیکر یکی از محبوب‌ ترین برنامه‌ های ویرایش عکس در بین عکاسان حرفه‌ای بوده است. در سال ۲۰۰۵ فلیکر توسط یاهو خریداری شد و با تبدیل ‌شدن به یک شبکه‌ی اجتماعی، توسعه پیدا کرد. در حال حاضر، بیش از ۱۲ میلیارد عکس در فلیکر به اشتراک گذاشته شده است و این شبکه ۱ ترابایت فضای ذخیره‌سازی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. اپلیکیشن موبایل این برنامه به شما اجازه می‌دهد که تصاویر خود را ویرایش کنید، در حالت دوربین آن را برش دهید و فیلتر مورد نظر را به آن اضافه کنید.
نسخه‌ی حرفه‌ای فلیکر هم وجود دارد که اطلاعات آماری پیشرفته‌ای در اختیار شما قرار می‌دهد و اجازه می‌دهد جستجوی بدون تبلیغات را انجام دهید.

Google Photos (iOS/Android)

گوگل فوتوز یک سرویس رایگان و نامحدود ذخیره‌سازی عکس و ویدیو است که بهتر از گوگل پلاس و تکامل‌یافته‌تر از پیکاسا (Picasa) عمل می ‌کند. ضمن اینکه این برنامه با گوگل درایو همگام‌سازی شده است.
گوگل فوتوز می‌تواند تصاویر را حداکثر تا ۱۶ مگاپیکسل و فیلم‌ ها را با حداکثر رزولوشن 1080p  ذخیره کند. برای ذخیره‌ی عکس‌ ها و فیلم‌ هایی با کیفیت بالاتر باید از فضای ذخیره‌سازی گوگل درایو (Google Drive) استفاده کرد.
پس از آپلود شدن تصاویر، گوگل اجازه می‌دهد کاربران عکس ‌های خود را بر اساس افراد، مکان‌ها، تاریخ و موضوعات داخل عکس جستجو کنند. مثلا ، شما می‌توانید با واردکردن «ساحل فلوریدا» در کادر جستجو، عکس‌های مرتبط با این عبارت را پیدا کنید.
با ضربه روی آیکون Pencil، برنامه وارد حالت ویرایش می‌شود. در این قسمت شما می‌ توانید تنظیمات نور، رنگ، افکت‌ های Pop و Vignette را اعمال کنید. ضمن اینکه گوگل فوتوز ابزارهای دیگری مانند فیلتر، کراپ و ابزار چرخش عکس را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. یکی دیگر از ویژگی‌های مفید گوگل فوتوز این است که اجازه می‌دهد در حالت آپلود تصاویر پشت سر هم، هر عکس را به‌صورت جداگانه بررسی کنید. چنانچه پس از ویرایش تصویر، پشیمان شدید؛ امکان بازیابی تصویر اولیه وجود دارد.

Instagram (iOS/Android)

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه ‌های اشتراک‌ گذاری عکس و ویدیو در موبایل است که با استقبال بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر دارد. در اینستاگرام می‌توان تصاویر را به‌ صورت عمومی یا خصوصی به نمایش گذاشت.
اینستاگرام فیلترهای زیادی برای انتخاب دارد؛ ضمن اینکه ابزارهای ویرایشی مانند تنظیم (Adjust)، برش (Crop)، روشنایی (Brightness)، کنتراست (Contrast)، استراکچر (structure)، سایه روشن (Highlight) و غیره را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
در سال ۲۰۱۲، فیس‌بوک اینستاگرام را به قیمت یک میلیارد دلار خریداری و پلتفرم تبلیغاتی خود را با آن همگام‌سازی کرد.

Litely (iOS)

لایتلی یک برنامه‌ی ویرایش عکس است که توسط عکاسی به نام کُل رایز (Cole Rise)  بوجود آمده است. رایز پیش از این فیلترهایی مانند Hudson،Amaro،Sierra Sutroو Rise را برای اینستاگرام طراحی کرده بود. با این برنامه می‌ توان عملیاتی همچون برش، نوردهی (Exposure)، وضوح لبه‌ ها (Sharpness) و تیره کردن عکس (Vignetting) را اعمال کرد.

Microsoft Selfie (iOS)

مایکروسافت هم یک برنامه‌ی ویرایشی به نام مایکروسافت سلفی برای عکس‌های سه‌ بعدی تولید کرده است که می‌تواند پارامترهایی مانند سن، جنسیت، رنگ پوست، نور و چند متغیر دیگر را در هنگام گرفتن عکس سلفی تحت کنترل شما قرار می‌دهد. یکی از بهترین ویژگی‌های این برنامه، Intelligent Portrait Enhancement است که عکس‌ های شما را با یک کلیک اصلاح می‌کند. در شرایطی که نور محیط کم باشد، حالت Denoiseبه ‌صورت خودکار فعال‌ می‌شود و با شات ‌های پشت سر هم نویز عکس را کاهش می‌دهد.از دیگر قابلیت‌ های این برنامه، نوردهی خودکار است که پس زمینه‌ی عکس را اصلاح می‌کند.

PicsArt (iOS, Android, Windows)

برنامه‌ی پیکس‌آرت تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیون بار دانلود شده است و از آن برای ویرایش عکس ‌ها، ساخت کلاژ و نقاشی استفاده می‌شود. علاوه بر این، پیکس‌آرت یک شبکه‌ی اجتماعی راه‌اندازی کرده است تا عکس‌ های خود را در آن به اشتراک بگذارید. دانلود این برنامه رایگان است و درآمد خود را از طریق فروش ابزارهای اضافی تأمین می‌کند.

Prisma (iOS/Android)

پریسما یک اپلیکیشن موبایل است که تصاویر و ویدیوهای شما را به سبک کارهای هنری ون گوگ، مانک، پیکاسو و لویتان درمی‌آورد. برای ویرایش عکس با پریسما می‌توانید به‌راحتی از طریق برنامه عکس بگیرید یا عکس‌ های گرفته ‌شده با برنامه‌ی دوربین گوشی را برای ویرایش انتخاب کنید. پریسما با استفاده از الگوریتم یادگیری عمیق (Deep Llearning) فیلترهای خلاقانه‌ای را روی عکس قرار می‌دهد. این اپلیکیشن بیش از ۳۰ سبک دارد و تاکنون ده‌ها میلیون بار دانلود شده است.

Photo Editor by Aviary (iOS/Android)

اپلیکیشن ویرایش تصویر اویاری بیش از ۱۵۰۰ افکت رایگان دارد. مانند برنامه‌یFaceTuneاین اپلیکیشن هم در پاک کردن لکه‌ ها و سفید کردن دندان، عملکرد ساده‌ای دارد. نکته‌ی جذابی که در مورد اپلیکیشن اویاری وجود دارد همگام‌سازی آن با سرویسBehanceاست. این سرویس آنلاین به‌ منظور حمایت از عکاسی حرفه‌ای شکل گرفته است.

Repix (iOS/Android)

اپلیکیشن رپیکس تا‌کنون توسط بیش از ۱۵ میلیون نفر استفاده شده است. این برنامه بیش از ۲۵ ابزار براش و ۱۶ فیلتر دارد. ضمن این‌ که امکان انتخاب بیش از ۱۰ فریم برای کاربر وجود دارد. علاوه بر این‌ ها، Repix به ابزارهای ویرایشی مانند Brightness و Saturation مجهز است.
این اپلیکیشن با تنوع بالای استیکر و افکت می‌تواند به ‌سادگی سبک رترو را در عکس‌ های شما اعمال کند. در این برنامه بیش از ۱۸ فیلتر رترو، ۱۷ تم گرافیکی و ۷۰ استیکر رترو در دسترس است.

Retromatic (iOS)

این اپلیکیشن با تنوع بالای استیکر و افکت می‌تواند به ‌سادگی سبک رترو را در عکس‌ های شما اعمال کند. در این برنامه بیش از ۱۸ فیلتر رترو، ۱۷ تم گرافیکی و ۷۰ استیکر رترو در دسترس است.
Snapseed (iOS/Android)

اسنپ‌سید یک برنامه‌ی ویرایش عکس است که گوگل در سال ۲۰۱۲ آن را خریداری کرد. این برنامه ۲۵ ابزار ویرایشی دارد که شامل برش، چرخ، پرسپکتیو، براش (Crop)، تراز سفیدی (White Balance) و کاهش روشنایی (Vignette) است. این برنامه قابلیت اصلاح فرمت‌ های RAW و DNG را هم دارد.
یکی از گزینه‌ های جالب اسنپ سید Lens Blur است که افکت بوکه (Bokeh) را به تصاویر اضافه می‌کند. دیگر فیلترهای این برنامه شامل HDR Scape ،Drama Grunge ،Grainy Film ،Vintage ،Retrolux Noir و سیاه‌ و سفید هستند. اسنپ‌سید از فریم ‌ها هم پشتیبانی می‌کند.

Trigraphy (iOS)

تریگرافی اپلیکیشنی است که عکس‌های شما را به هنر انتزاعی تبدیل می‌کند. این برنامه دارای ۱۱ افکت، بیش از ۲۰ الگو و ۷۴ فیلتر است. علاوه بر این‌ها تریگرافی به شما اجازه می‌دهد عکس‌های خود را با خروجی ۴۰۹۶x۴۰۹۶دریافت کنید. برخی از عکس ‌های گرفته ‌شده با این برنامه شبیه آثار یک موزه به نظر می‌ آیند!

VSCO (iOS/Android)

VSCO یک برنامه‌ی ویرایش تصویر است که گزینه ‌های پیشرفته‌ای برای کنترل عملکرد دوربین دارد. ضمن این‌ که این اپلیکیشن تعداد زیادی ابزار و فیلتر برای ویرایش تصاویر دارد. تفاوت VSCO و اینستاگرام در آن است که گزینه‌هایی مانند «لایک» یا «کامنت» در این برنامه وجود ندارد. از طرفی به نظر می‌رسد برای عکاسان حرفه‌ای VSCO گزینه‌ی مطلوب‌ تری باشد. سازندگان این برنامه می‌گویند:
ازآنجا که خلق تصاویر زیبا نسبت به بعد اجتماعی آن برتری دارد، مواردی مانند تعداد فالور، نظر و لایک‌ در این پلتفرم درنظر گرفته نشدند.
شما، از کدام برنامه‌های ویرایش عکس استفاده می‌کنید؟

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه