تکنولوژی
اندیشه سبز خزر۲۳:۰ - ۱۳۹۸ جمعه ۱۷ خرداد

به گزارش مهر به نقل از ورج، شرکت اچ پی قصد دارد با بررسی دقیق وضعیت این ابررایانه دریابد که سیستم‌های مختلف آن در خارج از جو کره زمین و پس از حضور طولانی مدت در فضا چه شرایطی پیدا کرده اند و بر اساس این اطلاعات تلاش برای تولید ابررایانه جدیدی را آغاز کند که بتوان از آن برای پیشبرد مأموریت‌های طولانی مدت فضایی استفاده کرد.
ناسا و برخی شرکت‌های فضایی خصوصی در حال برنامه ریزی برای اعزام فضانورد به کره ماه و سیاره مریخ ظرف یک دهه آینده هستند و یکی از شروط موفقیت چنین مأموریتی تولید ابررایانه‌هایی است که قادر به انجام وظایف محوله در عمق فضا و در طول سفرهای درازمدت به ماه و مریخ باشند.
اچ پی عنوان اسپیس بورن را برای این مأموریت انتخاب کرده و قصد دارد با تکمیل آن دریابد که آیا یک ابررایانه تجاری معمولی که بر روی زمین ساخته شده می‌تواند وظایف برنامه ریزی شده را در فضا نیز انجام دهد. با توجه به قیمت بالا و حساسیت و شکننده بودن قطعات ابررایانه‌ها پاسخ دقیق به این سوال می‌تواند سرنوشت یک مأموریت فضایی را مشخص کند.
با توجه به تغییرات شدید آب و هوایی در فضا، امکان قطع و وصل برق و همین طور تشعشعات شدید ممکن است ابررایانه‌ها نتوانند وظایف معمول خود را در فضا نیز انجام دهند و از همین رو شرکت اچ پی نرم افزاری ویژه را برای ابررایانه‌های فضایی خود طراحی کرده که قادر به شناسایی مشکلات ناگهانی احتمالی در آنها باشند و بتوانند به طور خودکار برای مقابله با این شرایط تصمیمات لازم را بگیرند. از جمله این تصمیمات می‌توان به خاموش کردن کلی یا جزئی ابررایانه اشاره کرد.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه