ایران
اندیشه سبز خزر۲۳:۰ - ۱۳۹۷ چهارشنبه ۷ آذر

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به تشکیل کمیته‌ی ضد تحریم، بیان کرد: از نهادهای مختلفی که در حوزه‌ی فناوری اطلاعات تاثیرگذارند خواستیم در این کمیته حضور داشته باشند.
محمدباقر اثنی عشری در نشست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به مسائل پیش آمده برای حوزه‌ی ICT پس از مشکلات ارزی اظهار کرد: بعد از اتفاقات ارزی برای تجهیزات IT، وزارت صنایع مرجع بود اما برای خدمات، لایسنس و نرم‌افزار مرجعی نبود. بانک مرکزی، مرجع ذی‌صلاح را وزارت ICT می‌دانست که به‌ دلیل مابه‌التفاوت ارز دولتی و آزاد، با کمک کارشناس راستی‌سنجی کند.
وی ادامه داد: این کار کارشناسی با هماهنگی با سازمان فناوری اطلاعات به سازمان نظام صنفی رایانه‌ای واگذار شد. بنابراین ما در تخصیص و توزیع ارز دخالتی نداریم و تنها کار کارشناسی می‌کنیم، وزارت ارتباطات نیز آن را به بانک مرکزی ارجاع می‌دهد.
وی با اشاره به تشکیل کمیته‌ی پایش صنعت فاوا بیان کرد: گردش بازار این صنعت با عدد تورم مثبت است. ۱۵ سال پیش ۸۰ درصد بازار حوزه‌ی فاوا در بخش B2G بود اما اکنون اکثر کارهایی که انجام می‌شود، B2C است. به همین دلیل ما این طرح را به وزارت ارتباطات دادیم. پایش گردش نیروی انسانی بحث دیگر است که بیش از مباحث حاکمیتی وزارت ICT است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در پاسخ به راه‌حل‌هایی برای مقابله با تحریم‌ها بیان کرد: کمیته‌ی ضد تحریم برای این کار در نظر گرفته شده و با وزیر ارتباطات جلساتی داشتیم که تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شده و از نهادهای مختلف تاثیرگذارند که در حوزه‌ی ICT نقش دارند، دعوت کردیم در این کمیته شرکت کنند.
اثنی عشری درباره‌ی تداخل فعالیت‌ها در حوزه‌ی ارتباطات نیز بیان کرد: انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت شده اما مجوزی صادر نمی‌کند، اتحادیه‌ی کسب و کارهای فضا مجازی در وزارت صنعت تشکیل شده که برای فعالیت کسب و کارها مجوز صادر می‌کند. سازمان نظام صنفی هم بر مبنای قانون مصوب مجلس و قانون اجرایی دولت فعالیت می‌کند. درباره‌ی کسب و کارهای مجازی، بین اتحادیه و سازمان مقداری تداخل هست که تفاهم‌هایی انجام دادیم تا مرز این فعالیت‌ها مشخص شود.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه