ایران
اندیشه سبز خزر۲۳:۰ - ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۲ فروردين

رئیس پلیس فتای ناجا گفت: نصب برنامه‌های کاربری متفرقه بیش‌ترین عامل گشوده شدن دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شهروندان است و افراد سودجو در کمین همین فرصت‌ها هستند.
به گزارش فارس، سردار سید کمال هادیانفر گفت: بیشتر پرونده هایی که با موضوع برداشت های غیر مجاز در پلیس فتا تشکیل می شود به دلیل عدم دقت مالباختگان در خرید و نصب برنامه های کاربردی متفرقه و غیر مجاز است. یکی از راهکارهای جلوگیری از سوء استفاده‌ی مجرمان این است که بانک مرکزی در خریدهای اینترنتی استفاده از رمزهای یک بار مصرف را الزامی کند. با این روش، می‌توان وقوع این نوع جرایم را به حداقل رساند.
رئیس پلیس فتا ناجا افزود: اغلب کلاهبرداری‌های رایانه‌ای صورت گرفته در بستر شبکه‌های اجتماعی و بازارهای آنلاین از طریق ترغیب و فریب کاربران در خرید و فروش کالا و پرداخت وام است. شهروندان به این نکته باید دقت کنند که هر گونه پرداخت وجه می‌بایست بعد از تحویل کالا یا خدمات باشد و نباید به هویت سایبری افراد ناشناس اعتماد داشته باشند. این نکات از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیرانه در وقوع این نوع جرایم می‌باشد.
این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: پرونده‌های مربوط به هتک حرمت و حیثیت به دلیل سرعت بالای انتشار اطلاعات در فضای سایبر، تبعات جبران ناپذیری دارد. البته مشکلاتی که برای این افراد پیش می‌آید ناشی از عدم دقت در نگهداری اطلاعات و تصاویر شخصی و درج این تصاویر در بستر اینترنت به ویژه شبکه‌های اجتماعی به دست خودشان است. کاربران بایستی دقت داشته باشند که ارائه‌ی اطلاعات شخصی در فضای اینترنت به دست خودشان است. ولی نشر و بازنشر آن را افرادی انجام می‌دهند که نیت شومی در سر می‌پرورانند و قصد سوء استفاده دارند.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه