ایران
اندیشه سبز خزر۱۹:۰ - ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد

به گزارش ایرنا، شمار خطوط تلفن ثابت دایری کشور در پایان پارسال در حالی به ۳۰ میلیون و ۹۴۴ هزار و ۱۶۹ مورد رسید که به گفته‌ی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هنوز شهروندان زیادی در مناطق جدید توسعه یافته و مسکن‌های مهر در نوبت تخصیص خط قرار دارند.
بیست و چهارم اردیبهشت ماه امسال «محمدجواد آذری جهرمی» در آیین گشایش مرکز عملیات شبکه‌ی شرکت مخابرات ایران افزود: مردم برای دریافت تلفن ثابت در مناطق جدید توسعه یافته و مسکن‌های مهر انتظار می‌کشند؛ در حالی که در همان مناطق نسل چهارم تلفن همراه وجود دارد.
تازه‌ترین گزارش منتشر شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بیانگر آن است که تا پایان پارسال ۸۸ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۷۲۳ سیمکارت فعال واگذار شد.
بر اساس تازه‌ترین گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضریب نفوذ تلفن ثابت کشور در بازه‌ی زمانی ابتدای سال ۱۳۸۶ تا پایان پارسال در حالی به رقم ۳۸.۷۱ درصد رسید که در سال ۱۳۸۶ این ضریب ۳۳.۴۳ درصد بود.
شمار تلفن‌های ثابت دایری کشور تا پایان سال ۱۳۹۵، ۳۰ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۶۳۳ مورد و تا پایان شهریورماه پارسال ۳۰ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۸۴۴ شماره بود.
رسیدن ضریب نفوذ تلفن ثابت به عدد ۳۸.۷۱ نشان دهند‌ه‌ی آن است که با وجود توسعه‌ی تلفن همراه در کشور و توزیع بیش از ۱۶۹ میلیون سیمکارت هنوز تلفن ثابت جایگاه خود را بین مردم از دست نداده و همچنان وسیله‌ای برای ارتباط مردم با یکدیگر است.
شمار مشترکان پهن باند ثابت کشور در حالی تا پایان اسفندماه پارسال به ۱۱ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۷۰۲ مورد رسید که این میزان تا پایان اسفندماه ۱۳۹۵، ۹ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۲۳ مشترک بود.
شمار تلفن همگانی کشور تا پایان سال ۱۳۹۵ حدود ۱۱۵ هزار و ۷۶۴ دستگاه بود که این میزان تا پایان پارسال به ۱۰۷ هزار و ۴۱۷ مورد کاهش یافت.
در گزارش دفتر بررسی‌های فنی معاونت برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده است تا پایان پارسال ۴۹ هزار و ۲۴۰ روستا از خط تلفن خانگی بهره‌مند شدند. این میزان تا پایان اسفندماه ۱۳۹۵، ۴۹ هزار و ۲۹ روستا بود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران پانزدهم اسفندماه پارسال شمار کنونی مشترکان تلفن ثابت کشور را ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ذکر کرد و از تلاش برای افزایش این میزان به ۴۰ میلیون نفر در سال ۱۳۹۷ خبر داد.
«سید مجید صدری» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون هر ۲ نفر مشترک می‌توانند از یک خط تلفن ثابت استفاده کنند و این روند رو به رشد است.
به گفته‌ی وی، اکنون برخی مناطق روستایی کشور از داشتن تلفن محرومند که شرکت مخابرات ایران تلاش دارد از سال ۱۳۹۷ برنامه‌ی واگذاری تلفن در این مناطق را آغاز کند.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه