ایران
اندیشه سبز خزر۲۳:۰ - ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ بهمن

به گزارش ایلنا، حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره‌ی ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی گفت: مردم عموما از دریافت پیامک‌های تبلیغاتی به صورت ناخواسته ناراضی هستند و برای حل این مشکل اقدامات خوبی انجام شده است.
وی افزود: اقدامات تا به امروز به صورت سلبی بوده است برای مثال کد دستوری #800* ایجاد شده بود اما موضوع مهم این است که پیامک رسانه‌ای ارزان قیمت و روشی مناسب برای کسب‌وکارها است.
وی گفت: موضوع مهمی که وجود دارد این است که ما نیاز داشتیم تا روشی را انتخاب کنیم که کسب‌وکارها به صورت مشروع در این حوزه فعالیت کنند بدین منظور سامانه‌ی ساماندهی دریافت پیامک ایجاد شد تا کاربران بتوانند دریافت یا عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی را مدیریت و کسب‌وکارها از این بستر برای تبلیغات به صورت مشروع استفاده کنند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه دو دسته پیامک وجود دارد اظهار داشت: خدمات پیامک محتوایی به صورت انبوه برای اطلاع‌رسانی و تبلیغات یکی از انواع پیامک‌ها است که نمونه‌ی آن اطلاع‌رسانی رویدادها یا تبلیغات به شمار می‌رود اما نوع دیگر پیامک‌ها، پیامک‌های ارزش افزوده است که برای نمونه باید به پیامک‌های بانک، پیامک‌های استعلامی و مواردی که مردم با پرداخت هزینه‌ای درخواست دارند تا محتوایی برای آن‌ها ارسال شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به چهارچوب تعریف شده برای اپراتورهای تلفن همراه اظهار داشت: اپراتورها در چهارچوب یک سالی که از سوی سازمان تنظیم مقررات تنظیم شده است فعالیت می‌کند. در واقع به مردم خدمات پیامکی معرفی می‌شود و مردم خودشان هستند که انتخاب می‌کنند از پیامک‌ها استفاده کنند یا این دسته از پیامک‌ها را دریافت نکنند.
وی تاکید کرد: پیامک‌های تبلیغاتی رایگان است و هیچ هزینه‌ای برای مشترک ندارد. جوشقانی ادامه داد: سامانه‌ی ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی تا دو ماه دیگر راه‌اندازی می‌شود و اپراتورها با استفاده از اپلیکیشن، پرتال و کدهای USSD می‌توانند به مردم استفاده از انواع پیامک و مدل‌ها را اطلاع‌رسانی کنند.
معاون وزیر ارتباطات درباره‌ی مساله‌ی قرار گرفتن شماره‌های تماس مردم در اختیار شرکت‌های تبلیغاتی به صورت گسترده خاطر نشان کرد: در زمینه‌ی مساله‌ی قرار گرفتن دیتابیس شماره‌های مردم در اختیار شرکت‌های تبلیغاتی و ارسال پیامک‌های تبلیغاتی به مردم بررسی‌هایی انجام شده است که نشان می‌دهد اپراتورهای تلفن‌های همراه شماره‌های مردم را برای تبلیغات واگذار نمی‌کند و ممکن است به روش‌های مختلف شماره‌ مردم دریافت شود و این شماره به چنین شرکت‌هایی واگذار شود.
جوشقانی افزود: ممکن است دفاتری که به برخی از اطلاعات از جمله شماره‌ی تماس مردم دسترسی داشتند این دیتابیس را در اختیار شرکت‌های تبلیغاتی قرار دادند اما مهم‌ترین مساله این است که در اختیار قرار دادن شماره‌ی مردم برای تبلیغات توسط اپراتورها هیچ وقت صورت نمی‌گیرد چراکه این مساله به اعتماد مردم ضربه می‌زند و به ضرر اپراتورها است. همچنین مدل کسب‌وکار هیچ اپراتوری در این حوزه نیست.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه