ایران و جهان
اندیشه سبز خزر۵:۰ - ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهر

در سال حمایت از کالای ایرانی و در راستای تولید ملی، پروژه‌ی " طراحی و ساخت لینک‌های رادیویی پرظرفیت" در گروه ارتباطات رادیویی ثابت و سیار پژوهشگاه، کلید خورد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، این پروژه در ادامه‌ی دستاوردهای برنامه‌ی جامع موضوع محوری " کسب دانش و تولید نمونه‌ی رادیویی پرظرفیت و دسترسی رادیویی 4G" تعریف شده است.
بنابر این گزارش، با توجه به توانمندی‌های موجود در بخش خصوصی و با هدف احیای صنعت مخابرات در کشور در فاز اول این پروژه با فراخوان از شرکت‌های فعال در حوزه‌ی ساخت سامانه‌های رادیویی برای مشارکت در پروژه از شرکت‌های همکار در حوزه‌ی R&D و تولید، دعوت به همکاری شده است تا پس از آن فعالیت‌های اصلی تحقیق و توسعه آغاز گردد.
این گزارش حاکی است نکته‌ی قابل توجه در خصوص لینک‌های رادیویی پرظرفیت حضور جدایی‌ناپذیر آن‌ها در شبکه‌های مخابراتی است. این عناصر علاوه بر کاربردهای استراتژیک، به واسطه‌ی قیمت مناسب و سهولت و سرعت در نصب و راه‌اندازی در مقایسه با فیبرهای نوری که رقیب اصلیشان در بازار به شمار می‌رود، به طور فزاینده‌ای در شبکه‌های Backhaul موبایل و انتقال صوت و داده به کار می‌روند.
آمارها و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد لینک‌های رادیویی به طور میانگین بیش از ۶۰ درصد بازار در این حوزه را حداقل تا سال ۲۰۲۰ در اختیار خواهند داشت. این آمار در برخی از کشورها خصوصا شمال آفریقا، خاورمیانه و شبه قاره هند به ۸۰ درصد هم می‌رسد. بررسی‌ها نشان می‌دهد در کشور ما ایران نیز سالانه بیش از چند هزار لینک رادیویی در فرکانس‌ها، ظرفیت‌ها و مدل‌های مختلف فروخته می‌شود. از این رو سرمایه‌گذاری در این حوزه و تولید یک محصول باکیفیت رقابتی می‌تواند علاوه بر اشتغال پایدار دانش‌بنیان، حاشیه‌ی سود خوبی نیز برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه