ایران و جهان
اندیشه سبز خزر۳:۰ - ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت

به گزارش مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کامبیز مهدی‌زاده دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی گفت: این ستاد برای جلوگیری از ورود سیل در کشور و به بار آمدن خسارات زیاد، پایلوت ۳ طرح توربین‌های آبی، صفحات خورشیدی و کیسه‌های را هوشمند طراحی کرد و به زودی بهره برداری و به بازار عرضه می‌شود.
وی افزود: سال گذشته، ستاد انرژی ۱۵ شرکت دانش بنیان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را حمایت کرده و در سال جدید در حال اجرای این طرح‌ها هستیم.
دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری درباره سیل اخیر و ایجاد فرصت‌های ناشی از آن گفت: با پر شدن هورها و تالاب‌ها امسال کمتر شاهد کانون‌های ریزگرد و گرد و غبار نسبت به سال‌های قبل خواهیم بود و باید از این موضوع به عنوان یک فرصت برای رفع بسیاری از مشکلات زیست‌محیطی استفاده کنیم.
مهدی‌زاده همچنین احیای دریاچه ارومیه را از دیگر فرصت‌های ناشی از سیل دانست و گفت: علیرغم اظهار نظرات غیرکارشناسی که از سوی برخی استادان دانشگاه‌ها و مسئولان نسبت به احیای دریاچه وجود دارد، اما این دریاچه نقش مهمی در جلوگیری از فجایع زیست محیطی همچون گرد و غبارهای نمکی دارد.
دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری بیان کرد: پنل‌های خورشیدی شناور برای تولید برق، میکرو توربین‌های آبی کف رودخانه‌ها و نزدیک آبشارها به منظور تولید برق و نیروگاه‌های خورشیدی برای استخراج نفت از جمله تکنولوژی‌های کاربردی برای مقابله با سیل است.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه