ایران و جهان
سارا محمد علیئی۳:۰ - ۱۳۹۶ جمعه ۲۸ مهر

به گزارش خبرگذاری مهر، حسین فلاح جوشقانی در حاشیه ی نمایشگاه تلکام با اشاره به افزایش استفاده ی مردم از شبکه های اجتماعی اظهار داشت: با توجه به افزایش حجم پیامک ها در شبکه های اجتماعی میزان درآمد اپراتورها در حوزه ی پیامک از ۷ درصد به ۳ درصد و در حوزه ی مکالمه از ۱۷ درصد به ۱۲ درصد کاهش پیدا کرده است.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه حجم بازار تلفن همراه در ابتدای دولت یازدهم ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود تصریح کرد: در پایان دولت یازدهم، این حجم به ۲۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید. فلاح جوشقانی خاطر نشان کرد: درآمد مکالمه و صوت در سال ۹۰ بالغ بر ۵۱ درصد کل درآمد بخش ارتباطات کشور بود که هم اکنون با افزایش فعالیت شبکه های اجتماعی، درآمد این بخش به ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه مدل درآمدی اپراتورهای تلفن همراه در کشور با توجه به رشد دیتا و تغییر رفتار مشترکان در استفاده از شبکه های اجتماعی تغییر یافته است گفت: درآمد اپراتورها در سال ۹۰ از حوزه ی دیتا، ۴ درصد بود که هم اکنون به بیش از ۱۱ درصد افزایش یافته است.
وی وضعیت استفاده ایران از دیتای ثابت را با کشورهای ترکیه و انگلستان مقایسه کرد و توضیح داد: در ایران به طور متوسط هر مشترک، ۶ گیگابایت اینترنت با استفاده از دسترسی های ثابت دارد که این رقم در ترکیه ۶۶ گیگابایت و در انگلستان ۳۲ گیگابایت است که این نشان می دهد که ما باید در بسته های تعرفه ای اینترنت، تغییراتی ایجاد کنیم.
معاون وزیر ارتباطات تأکید کرد: همچنین در بحث دیتای موبایل نیز میانگین مصرف در ایران ۲.۷ گیگابایت، ترکیه ۲.۸ گیگابایت، انگلستان ۱.۸ گیگابایت است این موضوع نشان می دهد که سرمایه گذاری در دنیا به سمت استفاده از شبکه های ثابت اینترنت پیش می رود.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه