ایران و جهان
سارا محمد علیئی۱:۰ - ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۳ خرداد

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به تشکیل کمیته‌ی زیست‌بوم مخابرات ماهواره‌ای، خواستار همکاری علمی و فنی نهادهای تحقیقاتی برای تدوین سند راهبردی مخابرات ماهواره‌ای شد.
به گزارش مهر، مرتضی براری در صفحه‌ی اینستاگرم خود نوشت: در سال ۲۰۱۶ میلادی از مجموع حدود ۲۶۰ میلیارد دلار بازار جهانی بخش خصوصی در صنعت ماهواره، نزدیک به ۹۳ درصد آن (۲۴۰ میلیارد دلار) در بخش پایین‌ دست صنعت ماهواره محقق شد.
وی ادامه داد: نکته‌ی جالب‌ توجه این است که حدود ۶۵ درصد از حجم بازار پایین‌ دستی صنعت ماهواره (بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار) متعلق به حوزه‌ی مخابرات ماهواره‌ای بوده که از این میزان، حدود ۲۰ درصد مربوط به ساخت تجهیزات زمینی و مابقی مربوط به خدمات ارتباطی ماهواره‌ای است.
رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه خدمات ارتباطات ماهواره‌ای در سراسر جهان از طریق ۵۸ اپراتور ماهواره‌ای و شبکه‌های فروش آن‌ها که حدود ۴۵۰ ماهواره مخابراتی در مدار «زمین آهنگ» را در اختیار دارند، تامین می‌شود، گفت: این موضوع لزوم ورود جدی به حوزه‌ی توسعه‌ی زیرساخت‌های مخابرات ماهواره‌ای و خدمات آن با حضور بازیگران و ذینفعان این حوزه را نشان می‌دهد.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: در کنار فعالیت‌های صورت گرفته در سازمان فضایی ایران در زمینه‌ی توسعه‌ی بومی ماهواره‌های مخابراتی، تهیه‌ی متن پروانه‌ی اپراتوری ماهواره‌ی مخابراتی و خدمات تامین پهنای باند، کمیته‌ای تحت عنوان «کمیته‌ی زیست‌ بوم ماهواره‌ی مخابراتی» در سازمان فضایی ایران به‌ منظور شناخت وضع موجود و زمینه‌های توسعه‌ی بازار مخابرات ماهواره‌ای در کشور تشکیل شد.
وی گفت: نظر به بررسی‌های صورت گرفته در زمینه‌ی کاربردهای مخابرات ماهواره‌ای و روند رو به رشد فناوری در این حوزه، گروه‌های کاری به‌منظور بررسی تخصصی در ۴ حوزه‌ی ویدئو و برادکست، خدمات انتقال داده و پهن‌باند، خدمات ماهواره‌ای سیار و اینترنت اشیا تشکیل‌ شده تا به بررسی وضعیت بازار جهانی و نحوه‌ی توسعه‌ی بازار داخلی در این ۴ حوزه بپردازند.
براری افزود: بی‌شک همکاری علمی و فنی نهادهای تحقیقاتی و خصوصی با سازمان فضایی ایران به‌ منظور تدوین سند زیست‌بوم مخابرات ماهواره‌ای، برای آینده‌ی اقتصاد صنعت فضایی کشور بسیار حائز اهمیت خواهد بود. لذا امیدوارم بخش‌های تحقیقاتی و خصوصی کشور در شناخت زمینه‌های کاربردی جدید فناوری مخابرات ماهواره‌ای، یاری‌رسان ما در سازمان فضایی باشند.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه