ایران
اندیشه سبز خزر۲۳:۰ - ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۶ بهمن

به گزارش ایلنا، حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در همایش فعالان حوزه‌ی اینترنت چیزها گفت: براساس پیش‌بینی‌های انجام شده تا سال ۲۰۲۰، ۸۵۳ میلیارد دلار در حوزه‌ی اینترنت چیزها تراکنش مالی موجود خواهد بود. این در حالی است که تعداد و نوع دستگاه‌ها در این حوزه افزایش چشمگیری پیدا می‌کند.
وی افزود: صنعت اینترنت چیزها در اقتصاد کشور آمریکا تغییر بسیار مهمی دارد و بخشی از صنعت ارتباطی این کشور را به خود اختصاص داده است. در حال حاضر تکنولوژی در حوزه‌ی اینترنت چیزها نسل پنجم است اما در ایران نسل سوم استفاده می‌شود.
وی با بیان اینکه باید به سوی سیستم IPV۶ مهاجرت کرد گفت: اگر قرار باشد تا ۵۰ میلیارد دستگاه به شبکه متصل شوند باید نسل در حال استفاده یعنی IPV۴ را به IPV۶ تغییر داد. چراکه نسل حال حاضر توانایی پشتیبانی این میزان دستگاه را ندارد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره‌ی روش قانونمند شدن حوزه‌ی اینترنت چیزها گفت: رگولاتورها دولتی هستند و همین مساله در کنار نظرهای متفاوت باعث شده تا با چالش‌هایی روبرو باشند که برای این مورد باید به اتفاقات رخ داده برای کدهای دستوری یا همان USSD اشاره داشت که در رسانه‌ها اخبار زیادی را به خود اختصاص داد.
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: هم‌اکنون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با همکاری سازمان استاندارد ایران اقدام به تسهیل‌گری در آزمایش تجهیزات کرده است. همچنین سازمان تنظیم مقررات در حال انجام اقداماتی برای جلوگیری از انحصار و استفاده از تجهیزات بومی است تا صنعت اینترنت چیزها به اقتصاد کشور کمک کند.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه