ایران
اندیشه سبز خزر۱۹:۰ - ۱۳۹۷ شنبه ۱۷ شهريور

به گزارش مهر، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم اختتامیه‌ی سومین اجلاس از کنگره دوازدهمین اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با اشاره به اینکه امروزه همه‌ی معادلات سیاسی و اجتماعی دنیا در گروی اقتصاد است، گفت: امروز افزایش بهره‌وری در گروی افزایش خلاقیت است و مهم‌ترین ابزار خلاقیت، فناوری اطلاعات است که فضای مجازی را شامل می‌شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: گزارش‌ها نشان می‌دهد که ایران در صدر کشورهایی است که ظرفیت‌های بالقوه‌ی استفاده نشده‌ی اقتصادی زیادی دارد که استفاده از این ظرفیت‌ها با فناوری اطلاعات امکان‌پذیر است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به هدفگذاری کشور هند در حوزه‌ی فناوری اطلاعات، خاطر نشان کرد: کشور هند تا سال ۲۰۲۵ هدفگذاری کرده است تا معادل ۲۰ درصد ثروت ملی‌اش مبتنی بر فناوری اطلاعات باشد.
آذری جهرمی با بیان اینکه مفهوم استفاده از فضای مجازی صرفاً به معنی شبکه‌های اجتماعی آسیب‌زا نیست، بیان کرد: باید توجه داشت که در موضوعات اجتماعی مانند فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی نمی‌توان نظر مردم را نادیده گرفت.
وی افزود: چرا برخی‌ها تصور می‌کنند مسئولان ما آفات شبکه‌های اجتماعی را متوجه نمی‌شوند؟ من به پسرم اجازه‌ی استفاده از شبکه‌های اجتماعی را ندادم زیرا می‌دانم که این شبکه‌ها تهدیدی برای تغییر سبک زندگی است و به تعبیر مقام معظم رهبری، قتلگاه هستند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه بنده به مخاطرات فضای مجازی اشراف دارم، گفت: موضوع اصلی‌ام شیوه‌ی برخورد با مخاطرات و حل مشکلات در فضای مجازی است که اگر این موضوع برخاسته از حمایت مردم نباشد، نتیجه‌ی مثبتی ندارد.
وی درباره‌ی شبکه‌ی ملی اطلاعات نیز تصریح کرد: این شبکه به معنای قطع کل ارتباطات و روی آوردن مردم به خدمات خاص داخلی نیست؛ هدف ما اشتراک اندیشه‌های مختلف با جهان و کسب سهم تولید محتوا و دانش در فضای مجازی دنیا است.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه دولت عربستان پیام‌رسان گپ را برای حجاج فیلتر کرده است، اظهار کرد: جوانان ما توانایی تهیه و تولید خدمات قابل استفاده در فضای مجازی برای افراد در کشورهای دیگر را دارند به طوری که تعداد زیادی از خدمات فناوری دنیا توسط نخبه‌های ایرانی راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینکه نباید القا کنیم کسانی که فضای مجازی را توسعه می‌دهند نسبت به آسیب‌های آن بی‌تفاوت هستند، افزود: در حال حاضر با شرایطی که در داخل کشور ایجاد کرده‌ایم آیا می‌توانیم به خوبی در فضای مجازی جهانی مشارکت و تولید کنیم؟ آیا قوانین ما به اندازه کافی حمایت کننده است؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه برخی‌ها در کلام می‌گویند که چرا تولید داخلی نداریم اما همان منتقدان سر راه تولید داخل مانع ایجاد می‌کنند، تصریح کرد: باید عملکرد دستگاه‌های مختلف را ببینیم و کسانی را که مانع پیشرفت می‌شوند، شناسایی کنیم تا مشکلات رفع شود.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه