ایران و جهان
اندیشه سبز خزر۱:۰ - ۱۳۹۹ شنبه ۳۱ خرداد

به گزارش پیوست، مجمع عمومی شرکت مخابرات ایران رای به افزایش حق اشتراک تلفن ثابت در کل کشور داد. این حق اشتراک در ۶ سطح اعمال می‌شود که اعداد بین ۱۰۰ تا ۸ هزار تومان خواهد بود.
در مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت مخابرات ایران که امروز (۳۱ خرداد) برگزار شد، سهامداران غیر دولتی مخابرات رای به افزایش حق اشتراک تلفن ثابت دادند. این موضوع گرچه با مخالفت نمایندگان سهام عدالت و سهام دولت روبرو شد؛ اما در نهایت به تصویب مجمع رسید.
بر اساس مصوبه مجمع مخابرات، حق اشتراک تلفن ثابت در کل کشور بر اساس جدول زیر محاسبه خواهد شد:

در این مجمع، مهدی صفری، رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش نیافتن تعرفه خدمات مخابرات در سال‌های اخیر و همچنین کاهش درآمدهای این شرکت به دنبال اجرای مصوبه همکدی (حذف کدهای بین‌شهری تلفن ثابت در هر استان)، اعلام کرد مخابرات خواستار افزایش حق اشتراک تلفن ثابت است.
او همچنین از جلسات مدیرعامل و برخی از اعضای هیات مدیره شرکت مخابرات با سازمان تنظیم مقررات برای افزایش حق اشتراک خبر داد و اعلام کرد رگولاتوری با این افزایش، موافقت کرده است. با این وجود نمایندگان سهام عدالت و سهام دولت در این جلسه اعلام کردند که سازمان تنظیم مقررات اجازه صدور چنین مجوزی را نداشته و تغییر در حق اشتراک یا تعرفه‌ها نیازمند مصوبه رگولاتوری است.
در این جلسه، نماینده سهام عدالت با اشاره به رای دیوان عدالت اداری درخصوص دریافت آبونمان از مشترکان تلفن ثابت که سال گذشته صادر شد، اعلام کرد مخابرات نمی‌تواند از مشترکان خود حق اشتراک دریافت کند. همچنین نماینده سهام دولت در این جلسه با اعلام این مطلب که شرکت مخابرات در پرداخت سود سهام دولت، تاخیر داشته است، با افزایش نرخ حق اشتراک مخالفت کرد.
با وجود مخالفت نمایندگان سهام عدالت و دولت، نرخ جدید حق اشتراک تلفن ثابت به تصویب اکثریت سهامداران رسید. سهامداران شرکت مخابرات ایران پس از واگذاری سهام آن در سال ۸۸ عبارتند از: شرکت توسعه اعتماد مبین (۵۰ درصد به اضافه یک سهم)، سهام عدالت (۲۰ درصد)، دولت (۲۰ درصد) و سهامداران خرد (۱۰ درصد). جلسه مجمع عمومی مخابرات به دلیل شیوع کرونا بدون حضور سهامداران خرد برگزار شد و این سهامداران می‌توانستند جلسه را از طریق پخش زنده در صفحه اینستاگرامی شرکت مخابرات ایران ببینند.
 

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه