ایران
اندیشه سبز خزر۱۵:۰ - ۱۳۹۷ شنبه ۴ اسفند

بر اساس گزارش ITU طرح ملی شبکه علمی ایران بین ۶ طرح ملی، نامزد کسب جایزه WSIS شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه علمی ایران، اتحادیه بین‌المللی مخابرات ITU اعلام کرد از میان ۹۰ پروژه مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات از سراسر جهان که برای دریافت این جایزه در سال ۲۰۱۹ رقابت می‌کنند، شبکه علمی ایران تنها شرکت ایرانی است که موفق به کسب نامزدی این دوره از جایزه WSIS شد.
بر اساس این گزارش SHOA (شعا: شبکه علمی ایران)، به عنوان نخستین پروژه مشارکت دولتی-خصوصی (PPP) بین دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز آموزشی و درمانی، حوزه‌های علمیه و کتابخانه‌ها، یک شبکه تحقیقی و آموزش ملی است که خدمات تخصصی برای حمایت از نیازهای جوامع تحقیق و آموزش به عنوان زیرساخت سند بالاسری نقشه جامع علمی کشور را ایفا می‌کند.
لازم به ذکر است امسال در جایزه WSIS بیش از ۱۱۰۰ پروژه در ۱۸ گروه درخواست ارزیابی و بیش از ۲ میلیون نفر در رای‌گیری آن شرکت کرده‌اند که در نهایت از بین این پروژه‌ها ۹۰ پروژه در ۱۸ گروه به مرحله دوم راه یافتند. از ایران نیز ۶ پروژه ملی در این ارزیابی شرکت که در نهایت شبکه علمی از میان پروژه‌ها و طرح‌های مرتبط با ICT با کسب بالاترین امتیاز به هشتمین دوره مسابقات WSIS و کاندیداتوری نهائی آن راه یافته است.
سادینا آبائی رئیس هیئت مدیره این اپراتور گفت افزود: بی‌شک امروز افتخار جدیدی برای کشور پدید آمده است که این امر تنها در سایه مشارکت تمامی ذی‌نفعان پروژه حادث شده است. اقدامی که حاصل تلاش متخصصین کشور در مجموعه شعا بوده و نتیجه‌ای را ایجاد نموده که شبکه‌ای که از سال ۱۳۸۶ آرام آرام به پیش می‌رفته، با صبر و حوصله و در نقطه‌ی جهش خود بین سال‌های ۹۵ تا ۹۷، توانسته این آرزو را به واقعیت تبدیل کند.
وی اعتماد و هم‌زمانی اندک اندک پدید آمده مابین بخش‌های مختلف در اجرای این شبکه را اگرچه کافی ندانسته اما از دیگر نتایج مثبت این پروژه دانست و گفت: زمانیکه در سال ۹۵ که توافق‌نامه‌ی شبکه علمی مابین سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان طرف‌های دولتی و هلدینگ سیمرغ سامانه به عنوان طرف خصوصی منعقد شد؛ خوشبین‌ترین تحلیل‌گر در حوزه‌ی فاوا نیز چنین موافقیت‌های پیاپی در این اجرای این پروژه را پیش‌بینی نمی‌کرد.
گزارش ITU حاکی است؛ طرح‌های ارایه شده در این دوره از مسابقات شامل ۱۶.۹ درصد از آفریقا، ۲۹ درصد از آسیا و اقیانوس آرام، ۶.۵ درصد از شرق اروپا، ۱۹.۴ درصد از آمریکای لاتین و کارائیب، ۲۷.۷ درصد از غرب اروپا و ۰.۵ درصد سایر مناطق می‌باشد.
لازم به ذکر است هیات کارشناسی WSIS PRIZE تا نشست WSIS Forum2019 که در آوریل ۲۰۱۹ در ژنو برگزار می‌شود در هر گروه یک پروژه را در نهایت به عنوان برنده‌ی نهایی انتخاب خواهد کرد.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه