ایران
اندیشه سبز خزر۱۳:۰ - ۱۳۹۹ دوشنبه ۱ دي

مدیرعامل شرکت ملی پست در لایو اینستاگرامی اعلام کرد که در بحث رهسپاری، قطار اختصاصی پست به زودی شروع به فعالیت می‌کند. به گفته رمضانعلی سبحانی‌فر به زودی قراردادهای تهیه ۱۴ رام قطار منعقد می‌شود.
به گزارش پیوست، مدیرعامل شرکت ملی پست در این لایو اینستاگرامی که به مناسبت شب یلدا برگزار شده بود، با بیان اینکه بحث توسعه زیرساخت‌ها در پست را در اولویت قرار داده است و در این زمینه اعتباراتی را هم پیش‌بینی کرده‌اند، گفت: «شرکت پست به صورت هزینه و درآمد فعالیت می‌کند. به همین خاطر در تلاش هستیم تا زیرساخت‌ها را توسعه دهیم و به این صورت درآمدزایی بیشتری صورت می‌گیرد و به دنبال آن رضایت همکارانمان نیز افزایش پیدا می‌کند.»
او ادامه داد: «برای توسعه زیرساخت در بحث رهسپاری برای نخستین بار موضوع قطار اختصاصی پست را در دستور کار قرار دادیم، این موضوع هم‌اکنون در بین ۱۰ تا ۱۲ کشور دنیا مطرح است. در این زمینه هم برنامه‌ریزی ‌کردیم تا به زودی قراردادهای تهیه ۱۴ رام‌ قطار (۷ رام رفت و ۷ رام برگشت) منعقد شود. حدود ۲۰ واگن آماده شده است و تاییدیه راه‌آهن را هم دریافت کردیم. با آقای اسلامی، وزیر راه و شهرسازی هم صحبت کردم تا در مورد تعداد لوکوموتیو‌ها به ما کمک کند.»
به گفته سبحانی‌فر این شرکت در تلاش است تا این تعداد قطار افزایش پیدا کند و شهرهای بیشتری را در مسیر قطار قرار دهند. مدیرعامل شرکت پست تاکید می‌کند که قطار در بحث پست، وسیله ایمنی است و خلاف قطارهای مسافربری، ساعت حرکت قطار در اختیار شرکت پست قرار می‌گیرد.
سبحانی‌فر در ادامه صحبت‌های خود به توسعه زیرساخت در زمینه‌های دیگر پستی هم اشاره و بیان کرد: «در بخش نرم افزار هم طرح جامع شبکه یکپارچه مهندسی عملیاتی و طرح جامع یکپارچه اداری و مالی و تدارکی را مطرح کرده‌ایم و این طرح‌ها به مرحله مناقصه رسیده‌اند. این دو شبکه هم می‌توانند به ما کمک کنند تا فرآیند پست الکترونیکی شود.»
او همچنین در پاسخ به این سوال که چرا بسته‌های پستی به موقع به دست افراد نمی‌رسد، گفت: «این موضوع دلایل مشخصی دارد. حجم مرسولات افزایش یافته است. چون به خاطر شرایط کرونایی مردم به خرید آنلاین روی آوردند. نکته بعدی این است که ارسال بسته با پست ارزانتر است از همین رو مردم از این سرویس بهره می‌برند. حجم مرسولات ما هم‌اکنون نزدیک به سه برابر شده است.»
سبحانی‌فر در ادامه گفت: «حجم مرسولات با زیرساخت‌های موجود متناسب نیست. به همین خاطر به دنبال توسعه زیرساخت‌ها هستیم. یک سالن ۷ هزار متری و ۸ هزار متری برای جمع‌آوری مرسولات داریم که جوابگو نیست. به همین خاطر یک سوله ۱۶ هزار متری در نظر گرفتیم، ما همچنین در تلاش هستیم تا ساز وکارهای مناسبی را پیدا کنیم و نیروهای خود را افزایش دهیم و به موقع مرسولات را به دست مردم برسانیم.» او در صحبت‌های خود درخواست می‌کند تا مردم برای ارسال بسته‌های خود زودتر اقدام کنند تا به موقع به مقصد برسد.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه