ایران
اندیشه سبز خزر۱۷:۰ - ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۵ مهر

پایش سامانه‌ی اندازه‌گیری اثر تجمعی شدت میدان امواج الکترومغناطیسی نشان می‌دهد عصر امروز (چهارشنبه) بر پایه داده‌های ۷۰ ایستگاه ثابت شهر تهران، همه‌ی مناطق از نظر میزان تشعشعات پایین تر از استاندارد قرار دارند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران سامانه‌ای را روی درگاه این سازمان برای پایش ایستگاه‌های ثابت اندازه‌گیری اثر تجمعی شدت میدان امواج الکترومغناطیسی در شهرهای تهران و شیراز راه‌اندازی کرده است.
داده‌های امروز این سامانه نشان می‌دهد میزان تشعشع در همه‌ی ایستگاه‌های شهر تهران، کمتر از استانداردهای تعریف شده است.
بیست و دوم تیرماه امسال بود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی سامانه‌ای خبر داد که مانند نمایش آلودگی هوا، وضعیت فرکانسی در شهرها را به طور برخط به شهروندان نشان دهد.
آنگونه که رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چهارم شهریورماه خبر داد، دستگاه‌های ثابت اندازه‌گیری اثر تجمعی تشعشعات در ۷۰ نقطه‌ی شهر تهران و ۱۸ نقطه‌ی شهر شیراز راه‌اندازی شد تا میزان تشعشعات فرکانسی از ۳۰۰ کیلوهرتز تا ۱۸ گیگاهرتز را اندازه‌گیری و گزارش ‌کند.
مردم می‌توانند نتایج اندازه‌گیری‌ها در نقاط مختلف را به صورت برخط مشاهده کنند.
نگرانی درباره‌ی آثار نصب آنتن‌های تقویت‌کننده‌ی امواج رادیویی بی.تی.اس از سوی اپراتورهای تلفن همراه سبب شد سازمان انرژی اتمی به عنوان متولی و ناظر اصلی اندازه‌گیری میزان پرتوها در کشور، از سال ۱۳۸۰ کار اندازه‌گیری پرتو این آنتن‌ها را در دستور کار قرار دهد.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز به عنوان رگولاتور اپراتورهای تلفن همراه کشور درباره‌ی میزان و شدت تشعشع‌ها بررسی‌هایی انجام می‌دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سیزدهم تیرماه امسال از اندازه‌گیری تشعشعات رادیویی آنتن‌های مخابراتی تهران در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داده و گفته بود: تاکنون نتایج نشان داده این اشعه‌ها همواره بر اساس استانداردهای حرارتی بوده است.
به گفته‌ی آذری جهرمی، «معیاری که به لحاظ فنی در استانداردهای علمی مضر بودن آن بر بدن انسان ثابت شده، بحث اثر گرمایی تشعشعات فرکانسی در دستگاه‌هایی مانند موبایل، وای‌فای، تلویزیون و ماهواره به صورت تجمیعی است که در فضا وجود دارد».

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه