ایران و جهان
سارا محمد علیئی۳:۰ - ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد

معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: تعداد بازدیدهای تلگرام تا ۲۸ اردیبهشت از حدود ۲.۵ میلیارد به کمتر از یک میلیارد و تعداد کانال‌های فعال در این پیام‌رسان از ۵۳۰ هزار به ۲۷۷ هزار کانال رسید.
به گزارش مهر، به نقل از مرکز ملی فضای مجازی کشور، عباس آسوشه با بیان اینکه انحصار تلگرام در کشور بر اساس اعداد و ارقام شکسته شده است، گفت: بعضی‌ها اصرار دارند که کشور را به قبل برگردانند. ما معتقدیم اتفاقی که افتاد نشان‌دهنده‌ی این است که برگشتی در کار نخواهد بود.
وی گفت: در مدت‌ زمان کوتاهی که پیام‌رسان‌های داخلی شروع به فعالیت کردند، حدود ۲۵ میلیون کاربر در این پیام‌رسان‌ها ثبت‌ نام کرده و بیش از ۹ میلیون و دویست هزار کاربر نیز فعال هستند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی تأکید کرد: پیام‌رسان‌های داخلی به همت متخصصان جوان داخلی در مدت دو ماه به حدود ۱۰ میلیون کاربر فعال دست یافتند که این کار بسیار شگرفی است، در حالیکه تلگرام در دو سال اول به همین تعداد کاربر فعال رسیده بود؛ بنابراین اگر امکانات لازم در اختیار پیام‌رسان‌های داخلی قرار بگیرد می‌توانند بیش‌ از پیش خود را نشان داده و نیاز مردم کشور را برآورده کنند.
آسوشه با بیان اینکه ۵ سال تمام امکانات کشور در اختیار تلگرام گذاشته‌ شده و اکنون در حدود دو ماه است که این فرصت در اختیار جوانان کشور قرار گرفته است، افزود: البته قبول داریم که کیفیت سرویس‌ها هنوز آن‌ چنان‌ که مردم انتظار دارند نیست و به پیام‌رسان‌های داخلی تأکید کرده‌ایم که باید در جهت رسیدن به کیفیت موردنظر مردم حرکت کنند.
وی با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی کشور ارزیابی دقیق‌تر پیام‌رسان‌های داخلی را در مرحله‌ی دوم شروع کرده تا مطمئن شویم پیام‌رسان‌های داخلی ما قادر به پاسخگویی به بیش از ۵۰-۶۰ میلیون کاربر هستند گفت: خواسته‌ی پیام‌رسان‌های داخلی این است که روی پای خودشان بایستند و بارها در جلسات اعلام کردند که ۶ ماه به ما فرصت بدهید تا ما مستقل کار کنیم و هیچ حمایتی نه از دولت و نه خارج از آن نخواهیم خواست.
معاون مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: اتفاقی که افتاده نشان می‌دهد تعداد بازدیدهای تلگرام از آخر فروردین تا ۲۸ اردیبهشت، از حدود ۲.۵ میلیارد بازدید به کمتر از یک میلیارد رسیده که به معنای کاهش ۶۰ درصدی بازدید است. همچنین تعداد کانال‌های فعال در تلگرام نیز ۵۳۰ هزار بوده که بر اساس آمار و ارقام پژوهشگاه پیام‌رسان و شبکه‌های اجتماعی دانشگاه تهران در این بازه‌ی دو ماهه به کمتر از ۲۷۷ هزار کانال رسیده است.
به گفته‌ی وی، تعداد مطالب تولید شده از ۱۰۰ هزار مطلب به کمتر از ۷۵ هزار مطلب تولیدی رسیده که همه‌ی این موارد نشان‌ دهنده‌ی این است که انحصارشکنی اتفاق افتاده و ما به شرایط قبل باز نخواهیم گشت.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه