ایران
اندیشه سبز خزر۱۱:۰ - ۱۳۹۸ جمعه ۱۳ دي

ویژگی‌هایی از جمله تعداد خطوط واگذار شده، ضریب نفوذ، تعداد کشورهای دارای ارتباط رومینگ، میزان پوشش جاده‌ای، درصد پوشش جمعیتی، شهر و روستاهای تحت پوشش و درصد مکالمات موفق در هر یک از اپراتورها متفاوت است که می‌تواند آن‌ها را از هم متمایز کند.
از زمان عرضه اولین سیم‌کارت تلفن همراه در سال ۱۳۷۳، شاخص‌های سیم‌کارت‌ها تغییرات بسیاری داشته است. این شاخص‌ها که توسط رگولاتوری منتشر شده است نشان می‌دهد در حال حاضر تعداد خطوط فعال تلفن همراه تا پایان سه ماهه دوم سال جاری، به بیش از ۱۱۶ میلیون رسیده که ضریب نفوذ را به ۱۳۹.۷۱ درصد می‌رساند.
مطابق آمار جدید منتشره توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره‌ وضعیت توسعه تلفن همراه در سه ماهه‌ دوم سال ۱۳۹۸، خطوط واگذارشده دائمی بیش از ۲۳ میلیون و ۸۱۶ هزار و خطوط واگذارشده اعتباری بیش از ۱۵۷ میلیون و ۵۷۴ هزار عدد است که مجموع خطوط واگذارشده دائمی و اعتباری را به ۱۸۱ میلیون و ۳۹۰ هزار عدد می‌رساند.
همچنین تعداد خطوط فعال بیش از ۱۱۶ میلیون و ۶۵ هزار عدد است که ضریب نفوذ را به ۱۳۹.۷۱ درصد می‌رساند. از طرفی هر یک از اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل، تعداد خطوط واگذارشده دائمی و اعتباری متفاوتی دارند و خطوط فعال آن‌ها نیز عدد متفاوتی را شامل می‌شود.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه