ایران
اندیشه سبز خزر۲۱:۰ - ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت

پس از بروز اختلافات جدی میان اعضای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در زمان برگزاری آخرین دور انتخاب اعضای هیات مدیره آن، اکنون روی دیگری از اختلافات در زمان معرفی نمایندگان شورای مرکزی به رئیس‌جمهور برای انتخاب رئیس سازمان نظام صنفی کشور نمایان شده است.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در همین اثنا، صبح امروز نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در شورای مرکزی با صدور بیانیه‌ای انصراف خود را از حضور در این شورا اعلام کردند.
گفتنی است، روز زگذشته شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نظام‌الدین خوارزمی از استان فارس، حسن هاشمی از استان خراسان رضوی و فرشید بخشی نژاد از استان گیلان را به عنوان کاندیداهای پیشنهادی برای دریافت حکم ریاست سازمان به رئیس‌ جمهوری انتخاب کرد.
در متن کامل بیانیه نمایندگان مستعفی تهران در شورای مرکزی که به امضای آزاد معروفی، فرهاد کرم‌زاده و علیرضا عابدی‌نژاد، نمایندگان نصر تهران در شورای مرکزی رسیده، آمده است: ما نمایندگان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در شورای مرکزی پس از تصمیم هیات مدیره نصر تهران، متاسفیم که انصراف خود را از حضور در این شورا، برای برائت جستن از تخلفات قانونی انجام شده و سایر دلایل زیر به استحضار شما بزرگواران برسانیم.
در این بیانیه افزوده شده است: متاسفانه عده‌ قلیلی در شورای مرکزی با تحت کنترل گرفتن کانال‌های اطلاع‌رسانی از قبل ایجاد و برنامه‌ریزی شده، به اشکال گوناگون در حال تفرقه‌افکنی و ایجاد دوقطبی‌های کاذب مخرب، در راستای رسیدن به اهداف و منافع شخصی خود هستند.
همچنین عملکرد شورای مرکزی تحت سیطره مرام‌نامه‌ای موسوم به «اتحاد برای ایران دیجیتال (آباد)» قرار گرفته است که در بدعتی جدید و خطرناک تشکلاتی غیرقانونی ایجاد کرده است که نه تنها کنترل شورای مرکزی، بلکه کنترل هیات مدیره‌های استانی را نیز می‌خواهد در دست بگیرد. همچنین متولیان این امر، با پیوست کردن ضمائمی تا کنون نانوشته به مرامنامه، سعی دارند تا دیگر اعضای شورا را تحت فشار قرار داده و استقلال آنها را به گروگان بگیرند.
این سه نماینده نصر تهران اعلام کرده‌اند: عدم رعایت آئین‌نامه‌ها و مقررات و همچنین ایجاد بدعت‌هایی در راستای منافع گروهی خاص به تعدد مشاهده شده است. عدم برگزاری انتخابات هیات رئیسه و کاندیداهای ریاست سازمان در زمان تعیین شده (تخلف قانونی و صریح از ماده ۶۶ اساسنامه) و تلاش برای تغییر شیوه‌های برگزاری انتخابات کاندیداهای ریاست نمونه‌هایی از این موارد هستند. بدیهی است که در ادامه عهدی که با اعضای محترم سازمان بسته‌ایم، با تمام توان و با بهره‌گیری از تمامی امکانات نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، برای بهبود فضای کسب‌وکار و رفع موانع و مشکلات و همچنین فرصت‌آفرینی برای تمامی اعضای صنف در سراسر کشور، تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.
در پایان این بیانیه آمده است: این اطمینان را به شما می‌دهیم که هیچ ساختار و تشکیلاتی نمی‌تواند استقلال شورا و هیات مدیره‌های استانی را مصادره کرده و متولیان اقدامات اشاره شده می‌بایست پاسخگوی اعضای محترم صنف برای عملکرد خود و اثرات نامطلوب آن بر روند فعالیت سازمان و همچنین فضای کسب‌وکار باشند.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه