ایران و جهان
اندیشه سبز خزر۷:۰ - ۱۳۹۷ جمعه ۲ آذر

به گزارش پیوست، طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی در صحن علنی مجلس (۲۷ آبان) و به صورت عادی به کمیسیون فرهنگی اعلام وصول شد تا پس از بررسی این طرح در کمیته‌ی فضای مجازی، این کمیسیون نیز اصلاحات خود را روی این طرح پر سر و صدای مجلس اعمال کند.
محمداسماعیل سعیدی، در گفتگو با خبرنگار پیوست در مورد روند بررسی‌های طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی در مجلس گفت: «در ابتدا این طرح پیش‌نویس بود. برای اینکه این طرح به صحن کمیسیون فرهنگی وارد شود، آن را با حضور دستگاه‌ها و کارشناسان مختلف بررسی کردیم و کلیاتی از این طرح آماده شد. حال این کلیات به کمیسیون فرهنگی اعلام وصول شد.» به گفته‌ی سعیدی این طرح در کمیسیون فرهنگی نیز با حضور دستگاه‌ها و کارشناسان مورد بررسی قرار می‌گیرد و متن حاضر دوباره دچار تغییراتی خواهد شد.
او با بیان اینکه این طرح هنوز خام است و نیاز به تغییراتی دارد، بیان کرد: «این طرح هنوز هم نیاز به تغییرات و اصلاحاتی دارد برای همین هم در کمیته‌ی فضای مجازی و هم در کمیسیون فرهنگی تمام بندها و مواد بررسی می‌شود و در پایان جمع‌بندی و اصلاحیه‌ی نهایی به رای گذاشته خواهد شد و در مرحله‌ی نهایی به صحن علنی مجلس می‌رود.» سعیدی امیدوار است با توجه به اینکه در کمیته‌ی فضای مجازی روی این طرح کار کارشناسی صورت گرفته است، بررسی‌ این طرح در کمیسیون فرهنگی با سرعت بیشتری انجام شود.
اوایل آبان ماه طرح «ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» در کمیته‌ی فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت اما برخی مواد آن از جمله ماده‌ی ۱۲ این طرح که در اصلاحیه‌ی جدید به ماده‌ی ۴ تغییر کرده با حاشیه‌های گوناگونی همراه شد.
در این ماده به مرزبانی دیجیتال با محوریت ستاد کل نیروهای مسلح اشاره شده و اولین‌بار یکی از نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با پیوست خبر از این ماده که به معنی خارج شدن «مدیریت گذرگاه اینترنت بین‌الملل» از دولت و واگذاری آن به نیروهای مسلح بود را داد.
این ماده از طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی تاکنون واکنش‌های مختلفی از سوی وزارت ارتباطات (شرکت زیرساخت) به عنوان مسئول اصلی مدیریت گذرگاه‌های اینترنت بین‌الملل به دنبال داشته است. از جمله اینکه حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره‌ی شرکت ارتباطات زیرساخت در توئیتر خود و در واکنش به این ماده از طرح، واگذاری مدیریت ورود اینترنت به یک نهاد نظامی را راهی برای ایجاد انحصارگرایی عنوان کرده است.
در ادامه‌ی این واکنش‌های وزارت ارتباطات نیز رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در گفت‌وگو با پیوست در مورد این ماده‌ی پر حاشیه در نظر گرفته شده در پیش‌نویس طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های خارجی در مجلس این خبر را یک شایعه و تحلیل غلط مسئله عنوان کرد.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه