ایران و جهان
اندیشه سبز خزر۱:۰ - ۱۳۹۷ جمعه ۶ مهر

مهدی الیاسی با بیان اینکه اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان (مصوب ۱۳۸۹) در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به عهده‌ی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور است، خاطر نشان کرد: در خردادماه ۱۳۹۲ تنها ۲ شرکت و تا پایان سال ۱۳۹۲ نیز ۵۵ شرکت از مسیر این قانون تایید صلاحیت دانش‌بنیان را اخذ کردند.
وی خاطر نشان کرد: مجموع درآمد این شرکت‌ها نیز از ۱۷۵ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۱۳۹۵ به رقمی بالغ‌ بر ۳۳۰ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۱۳۹۶ رسیده است.
الیاسی در ادامه تصریح کرد: البته با گذشت چهار ماه از سال ۹۷ اشتغال شرکت‎‌های دانش‌بنیان از مرز ۳۰۰ هزار نفر گذشته و درآمد آن‌ها نیز به رقمی بالغ‌ بر ۶۰۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی در خصوص تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به تفکیک حوزه‌ی تخصصی در انتهای ۹۶ اظهار داشت: طبق آخرین آمار در حوزه‌ی ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته ۷۵۸ شرکت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‎‌ای ۷۰۱ شرکت، سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک ۵۵۳ شرکت، مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی ۳۷۵ شرکت، محصولات پیشرفته سایر حوزه‌ها ۳۴۸ شرکت، فناوری زیستی ۲۲۱ شرکت، داروهای پیشرفته ۱۹۳ شرکت، وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی ۱۴۳ شرکت و خدمات تجاری‌سازی نیز ۴۶ شرکت در حال فعالیت هستند.
وی، تنظیم‌گری و تسهیل محیط کسب‌وکار برای ارایه‌ی یک جثه‌ی قابل‌ قبول از حوزه‌ی دانش‌بنیان کشور را ازجمله اهداف معاونت سیاست‌گذاری و توسعه‌ی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانست و افزود: ما در این بخش اقدامات مناسبی انجام داده‌ایم به‌ طوری‌ که با دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی در انجام امور تخصصی مربوط به حوزه‌های دانش‌بنیان تعاملات لازم صورت گرفته است.
معاون سیاست‌گذاری و توسعه‌ی معاونت علمی در ادامه در خصوص مصوبه سال گذشته هیات وزیران تاکید کرد: هیچ نهادی نمی‌تواند بدون تایید کارگروهی که زیر نظر معاونت حقوقی ریاست جمهوری است تقاضای فیلترینگ، بستن و توقف فعالیت یک شرکت دانش‌بنیان را بدهد.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه