ایران
اندیشه سبز خزر۹:۰ - ۱۳۹۹ شنبه ۶ ارديبهشت

مدیرعامل فروم اینترنت اشیاء گفت: اگر اپراتورها باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ مگاهرتز را در اختیار داشته باشند، به زخم پوشش شبکه‌شان می‌زنند.
مهدی روحانی نژاد در گفت و گو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) با اشاره به اینکه باندهای 700 و 800 مگاهرتزی که در اختیار صدا و سیما است، باندهای پوششی هستند، افزود: کارکرد اصلی این باندهای فرکانسی پوششی و نه ظرفیتی است و باید در سال 93 همزمان با توسعه LTE در اختیار اپراتورها قرار می گرفت.
به گفته او، باتوجه به اینکه این باندها برای توسعه نسل چهارم شبکه تلفن همراه تخلیه و آزاد نشد، اپراتورها مجبور شدند با هزینه سه برابری روی باندهای فرکانسی بالاتر شهرها را پوشش دهند.
روحانی نژاد گفت: با شیوع ویروس کرونا نیز حداقل 40 درصد ترافیک شبکه اپراتورهای تلفن همراه افزایش یافته و از آنجایی که رایتل باند فرکانسی آزادی در اختیار داشت که مورد استفاده قرار نگرفته بود، اپراتورها برای مدیریت کردن رشد مصرف ترافیک در شبکه خود، از این اپراتور فرکانس اجاره کردند.
او با اشاره به اینکه اگر این باندهای فرکانسی در اختیار اپراتورهای تلفن همراه قرار بگیرد، هزینه های زیادی از اپراتورها را کاهش خواهد داد، افزود: باتوجه به اینکه در زمان صدور پروانه نسل چهارم این باندها به اپراتورها اختصاص داده نشد، امید می رود با شرایط پیش آمده در رشد مصرف دیتا، این باندها در اختیار اپراتورها قرار بگیرد.
مدیرعامل فروم اینترنت اشیاء معتقد است اگر اپراتورها بدانند این فرکانس در اختیار آنها قرار می گیرد، می توانند شبکه فرکانسی که در اختیار دارند را بازطراحی کنند و یک بخشی از ترافیک خود را روی این باندهای فرکانسی ببرند تا عملا حجم ترافیک روی باندهای 2100 و 2600 را کاهش دهند.
 

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه