ایران و جهان
سارا محمد علیئی۱:۰ - ۱۳۹۷ سه شنبه ۲ مرداد

آذرماه سال گذشته زمین‌لرزه‌ای در تهران رخ داد که بعد از آن برخی‌ها شب را در خیابان به صبح رساندند. از آنجا که کشور ما بر روی نوار زلزله‌خیز جهان قرار دارد، وقوع چنین رویدادهایی در کشور دور از انتظار نیست و باید آمادگی‌های لازم در این زمینه وجود داشته باشد؛ بنابراین حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیشگیری از وقوع اختلالات و جلوگیری از قطع ارتباط مردم در مواقع بحران برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داده‌ و برای آزمایش آن‌ها مانورهایی در حوزه‌های مختلف برگزار می‌کند.
به گزارش ایسنا، مرتضی رضایی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران در حاشیه‌ی جلسه‌ی کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات ستاد مدیریت بحران استان و شهر تهران با اشاره به اینکه در زمان وقوع بحران اولین نیاز افراد دسترسی به وسایل ارتباطی است گفت: با توجه به اهمیت موضوع ارتباطات هنگام وقوع بحران، جلسه‌ی کارگروه مدیریت بحران استان و شهر تهران برای بررسی میزان آمادگی اپراتورها در زمان بحران برگزار شد.
وی یکی از مهم‌ترین مشکلات هنگام وقوع زمین‌لرزه را قطع برق شهری و به طبع آن قطع شدن برق آنتن‌های اپراتورها دانست و افزود: برای پیشگیری از این موضوع باید برای تأمین برق مورد نیاز BTS پیش‌بینی لازم را کرد، البته اکثر سایت‌ها دارای باتری هستند اما باید به‌ طور مرتب رصد شوند و امکانات مورد نیاز ازجمله دیزل ژنراتور برای تأمین برق مورد نیاز پیش‌بینی شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران در ادامه به برگزاری مانور پایش باتری آنتن‌های BTS  اشاره کرد و گفت: سازمان تنظیم مقررات ارتباطات منطقه‌ی شمال در ۲۶ و ۲۷ تیرماه امسال مانوری در حوزه‌ی آزمایش منابع تأمین برق آنتن‌های BTS اپراتورها برگزار کرد که نتیجه‌ی آن ظرف چند روز آینده اعلام می‌شود.  
وی با اشاره به زمین‌لرزه‌ای که در آذرماه سال گذشته در تهران رخ داد، خاطر نشان کرد: بعد از وقوع زمین‌لرزه‌ی مذکور به اپراتورها تکلیف شد تا خود را برای مواقع بحران به‌روز کنند، البته امروز همه‌ی اپراتورها گزارش‌های امیدوارکننده از به‌روز بودن خود ارائه کردند اما هنوز کافی نیست و در تلاشیم تا همه‌ی نیازهای حوزه‌ی ارتباطی را در مواقع بحران پاسخ دهیم.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه