ایران و جهان
اندیشه سبز خزر۵:۰ - ۱۳۹۷ شنبه ۴ اسفند

به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در این مدت بانک‌های ملت و صادرات به ترتیب با ۹۹۶۰.۴ و ۸۵۶۸.۸ میلیارد ریال بیشترین مبلغ پرداختی به شرکت‌های دانش بنیان را به خود اختصاص داده‌اند.
همچنین مجموع تسهیلات پرداختی از آذرماه ۱۳۹۶ تا آذرماه ۱۳۹۷ به شرکت‌های دانش بنیان، معادل ۶۹۸۷۳.۲ میلیارد ریال و سهم بانک‌های دولتی، بانک‌های خصوصی شده و بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری از این میزان به ترتیب معادل ۱۷۴۳۷.۱، ۲۷۲۰۱.۶ و ۲۵۲۳۴.۵ میلیارد ریال بوده است.
لازم به ذکر است، مانده کل تسهیلات اعطایی به ۱۰۴۰ شرکت دانش بنیان در پایان ماه مذکور معادل ۷۰۱۵۱.۷ میلیارد ریال (میانگین به هر شرکت ۶۷.۵ میلیارد ریال ) است. بیشترین مانده به بانک های ملی (۱۳۴۰۴ میلیارد ریال) ، ملت ( ۹۷۵۲.۳ میلیاردریال) و پاسارگاد ( ۶۹۲۹.۳ میلیارد ریال ) تعلق دارد.
بر این اساس، مانده مطالبات غیر جاری به میزان ۱۳۱۵۱.۴ میلیارد ریال ( متعلق به ۱۷۳ شرکت ) و معادل ۱۸.۷ درصد کل مانده تسهیلات است.
همچنین مانده مطالبات غیر جاری شامل ۴۲۷۷.۸ میلیارد ریال سررسید گذشته ( ۸۶ شرکت ) ، ۱۶۹۶.۷ میلیارد ریال معوق (۵۷ شرکت ) و ۷۱۷۷ میلیارد ریال مشکوک الوصول ( ۶۰ شرکت ) است.
روابط عمومی بانک مرکزی در توضیحی اصافه کرد که منظور از تعداد شرکت‌ها در گزارش‌های مقاطع قبل تعداد تسهیلات اعطایی به شرکت‌های دانش بنیان بوده است از این مقطع تعداد شرکت‌ها فارغ از تعداد تسهیلات پرداختی منظور نظر است.
به دلیل ارزیابی ماهانه شرکت‌های دانش بنیان توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعدادی از شرکت‌های جدید به فهرست شرکت‌های دانش بنیان افزوده شده و برخی نیز حذف می‌گردند لذا بخشی از تغییرات در مانده تسهیلات پرداختی به دلیل فوق است.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه