گوناگون
اندیشه سبز خزر۸:۰ - ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۳ ارديبهشت

به گزارش پیوست، شرکت‌های ارائه کننده اینترنت ثابت (FCP) اعلام می‌کنند شرکت مخابرات ایران در روزهای اخیر از رانژه کردن خطوط تلفن ثابت برای ارائه ADSL سرباز زده و خواهان دریافت مبالغ بیشتری برای این کار است؛ اما در مقابل مخابرات می‌گوید این مشکل به دلیل نبود تجهیزات فنی است.
شرکت‌های FCP می‌گویند از روز دوشنبه هفته گذشته (۶ اردیبهشت) شرکت مخابرات ایران از انجام عملیات رانژه کردن خطوط تلفن ثابت برای ارائه ADSL سر باز زده است. آنها این موضوع را به درخواست مخابرات برای افزایش تعرفه رانژه‌کشی مرتبط می‌دانند؛ اما در مقابل، مخابرات می‌گوید خود را همچنان ملزم به اجرای مصوبات رگولاتوری دانسته ولی به دلیل کمبود تجهیزات، در برخی از مراکز، مشکلاتی ایجاد شده است. این در حالی است که شرکت‌های FCP می‌گویند حاظر به تامین تجهیزات برای رانژه‌کشی هستند؛ اما مخابرات اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.
شرکت مخابرات ایران فروردین ماه امسال به شرکت‌های FCP‌ اعلام کرد تعرفه‌های مصوبه ۱-۲۳۷  رگولاتوری که در سال ۹۵ برای رانژه کردن خطوط، دیگر جوابگوی هزینه‌های این کار نیست و باید تعرفه‌ها افزایش یابند. در این نامه که به امضای مدیرعامل شرکت مخابرات ایران رسیده، اعلام شده است هزینه رانژه و درانژه کردن خطوط که براساس مصوبه رگولاتوری در مجموع ۱۲ هزار تومان است به ۱۱۴۵۰۰ تومان (۷۴۵۰۰ تومان برای رانژه و ۴۰ هزار تومان برای درانژه) افزایش می‌یابند.
محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد: «شرکت‌های FCP در جلسه‌ای که برای این موضوع در ۲۴ فروردین ماه تشکیل شد، با شروطی آن را پذیرفتند. از جمله این شروط، اعمال تعرفه‌های جدید برای تمامی مشترکان ( شرکت‌های ارایه کننده اینترنت ثابت FCPها و مخابرات) به صورت یکسان و موافقت رگولاتوری با این موضوع است.»
اما نامه‌ای که به امضای مجید حقی، معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری رسیده است نشان می‌دهد این سازمان با افزایش تعرفه رانژه مخالفت کرده است. نامه حقی که ۲۸ فروردین ماه نوشته شده، یک پیوست دارد که در آن از مدیرعامل مخابرات ایران خواسته شده است اطلاعات مربوط به تعداد دایری و تخلیه در سال‌های ۹۸ و ۹۹ به رگولاتوری ارسال شود. این پیوست به امضای سیدمحمد امامی، مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری رسیده و در آن اشاره شده که شرکت مخابرات ایران در ۱۷ فروردین ماه امسال اعلام کرده است کار رانژه خطوط در برخی از مراکز مخابراتی به دلیل «نبود سیم رانژه» متوقف شده است.
نصب تجهیزات شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی در مراکز مخابراتی که از سال‌ها پیش و در زمان ارائه پروانه PAP انجام شده است، همواره یکی از موضوعات مورد مناقشه این شرکت‌ها با مخابرات است. هرچند شرکت‌های PAP مجوز ایجاد شبکه مستقل نداشتند شرکت‌های ارایه کننده اینترنت ثابت FCP می‌توانند شبکه جداگانه از مخابرات داشته باشند؛ اما به دلیل هزینه‌های زیاد ایجاد شبکه، نات همچنان مجبور به استفاده از شبکه مخابراتی موجود هستند.

برچسب ها
دسترسی سریع
دیدگاه کاربران
در حال حاضر هيچ نظری برای نمایش موجود نيست
ارسال دیدگاه